top of page

PRESENTACIÓ

 

El club d’atletisme Joventut Atlètica d’Arbeca, ha estat l’impulsor i organitzador de múltiples esdeveniments esportius al llarg de més de trenta anys de trajectòria.

 

L’ organització ininterrompuda de crossos comarcals, intercomarcals i diversos campionats de Catalunya, ens ha donat la maduresa necessària per organitzar la que ens faltava, una cursa de 10 quilòmetres i 5 quilòmetres.

Desprès de pensar-ho molt bé, per fi aquest somni enguany es fa realitat.

Molt il·lusionats i amb moltes ganes de treballar plegats per una feina ben feta hem unit forces per fer d’aquest un dels esdeveniments importants pel nostre poble.

 

A quatre quilòmetres d’Arbeca, prop del curs del canal d’Urgell tenim la partida dels Vilars, i en les seves entranyes, el regal més insòlit i esplèndid que el passat ens podia oferir: una fortalesa ilergeta construïda al segle VII abans de la nostra era. Un conjunt històric i arqueològic monumental excepcional únic al nostre país, que a l’any 1.998 va ser declarat Bé Cultural d’interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

 

Es aquí on el nostre club d’atletisme, juntament amb l’ Ajuntament, l’associació “Amics de Vilars”, i altres associacions d’àmbit local, on ha pensat d’organitzar la “II CURSA DELS IBERS”, el diumenge 29 de març de 2015.

 

 A banda de ser un esdeveniment esportiu, també volem que sigui una festa, on puguem gaudir tots plegats (menuts, joves, adults) d’una jornada única, en la que  també es podrà fer una visita guiada per la nostra fortalesa i visionar com vivien els nostres avantpassats.

 

La bona voluntat i els recursos aconseguits  fan que us puguem donar la  millor acollida.

 

Per tant, us convidem a fer-vos còmplices d’aquesta il·lusió el diumenge 29 de març a la “II CURSA DELS IBERS”.

 

Us hi esperem amb aquesta complaença per poder convertir aquesta trobada en un esdeveniment únic que quedi a la memòria de tots nosaltres.

 

Joventut Atlètica d'Arbeca  

Mercè Abad Gaya  ( presidenta)        

2a Cursa dels Ibers

29 de març de 2015

IMATGES

Aquest any la Cursa els Ibers serà una cursa cardioprotegida

bottom of page